Bar. Restaurant. Hotel.
COMANDA DVS.:
Nimic comandat la moment.
Despre restaurant

Se pare, ca aventurile lui Phileas Fogg si servitorul lui, Passepartout, care au calatorit în jurul lumii în 80 zile acum 2 secole, ne agita si azi. Chiar acum, în secolul XXI, sute de tineri încearca sa repete faptele lor. Si Dvs. acum aveti aceasta posibilitate. Desi calatoria Dvs. nu va fi atât de lunga si periculoasa, ea nu va fi mai putin interesanta.

Fiecare colt al restaurantului-pub "Passepartout" este o amintire de locuri, care au fost vizitate de personajele lui Jules Verne. Interesant e ca fiecare tara si-a gasit reflectiea în ceva deosebit. Aici sunt gatite diferite bucate engleze, franceze, italiene si spaniole, sunt organizate ceremonii chineze de ceai, se servesc bauturi alcoolice din toata lumea, se aprinde narghilea, se fac cocktail-parties.
La dispozitia Dvs. sunt doua sali: un pub si un restaurant.

Designul pub-ului "Passepartout” combina armonios traditiile diferitor tari; totusi, dupa atmosfera sa, el reprezinta anume pub-ul, unde predomina spiritul cald de prietenie, care dispune la conversatii. Cuiva i se va parea, ca acest local seamana cu o taverna engleza cu mese si scaune din lemn, poze pe pereti, statuete si obiecte vechi aranjate prin întreaga sala. Unele obiecte va vor aminti despre Vestul Salbatic al Americii, alte, ca, spre exemplu, satra în unghiul retras al salii, au o nota Orientala pronuntata.

Restaurantul "Passepartout”, situat în al doilea etaj al edificiului, este un loc pefect pentru petrecerea diferitor banchete, serate si întâlniri cu prieteni.

La dorinta Dvs., va puteti relaxa în una din camerele de hotel "Passepartout”, unde la dispozitia Dvs. vor fi toate comoditatile contemporane, inclusiv acces la Internet si antena de satelit.

 

MENU:
Gustări
Ciorbe şi supe
Bucate calde
Garnituri
Deserturi
Băuturi răcoritoare
Băuturi fierbinţi
Băuturi alcoolice
Bere şi snack-uri
Vinuri
Cocktailuri
Tutun
CONTACTE:
mun. Chişinău,
str. Kogâlniceanu 62
+ 373 (22) 27-94-82
+ 373 68 300 825
+ 373 68 300 805
toate contacturi
© 2023. "Passepartout". Bar. Restaurant. Hotel. Toate drepturile sunt rezervate.