Bucate calde
Bucate din gaina
În toate tarile lumii vor întelege, ce este necesar pentru o persoana, când deschide gura, clantaneste din dinti, clefaie! În asa caz limba este aceias atât în Quebec cât si în Paumatu, atât la Paris cât si la antipozi: ”Sunt flamând! Dati-mi ceva de mâncare!” - (Ned Lend) Jules Verne (1828 – 1905)
Turtle - fileu de gaina în sos de soia cu ciuperci, în pungi din plamâni
Fondu în stil Burgund - ficat de curcan, cascaval, legume proaspete, pâine alba, se serveste cu sosuri
Fileu avocado
130/30g
fileu de gaina, sos de avocado
Fileu în sos balsamic
115/30g
fileu de gaina, sos balsamic
Fileu dijon
130g
fileu de gaina, sos de mustar Dijon
Fileu de gaina
125/50g
umplut cu pasta Riccotta
Fileu picant
115/50g
fileu de gaina, caise uscate, vin alb, sos de hrean
Pulpe cu migdale
200g
pulpe în pane de migdale
Aripioare cu sos picant
230/50g
aripioare, sos de cascaval, si masline, ceapa picanta
Bucate din carne de vitel
Biftec cu sos Gorgonzola
110/30g
biftec, sos Gorgonzola
Biftec cu sparanghel
110/30g
biftec, sos de soia, sparanghel, julien din legume
Biftec cu ficat de gaina
130/40g
biftec umplut cu ficat de gaina
Biftec fript
110/30g
biftec
Cordon blue
200g
biftec, bacon, cascaval, cartofi
Bucate din carne de miel
Bucate din carne de porc
Felul de mâncare delicioasa prezentata de noi a fost creata în onoarea lui Jean-Antelm Brillat-Savaren.
Jean-Antelm Brillat-Savaren, este foarte des citat în literatura culinara din secolul 20, este în deosebi remarcabil faptul, daca ne reamintim, ca renumitul francez, în realitate nu era expert în arta culinara, el era judecator, si de asemenea autorul multor carti, printre care doar numai o carte a fost dedicata artei culinare, care nu contine nici o reteta.
Vezuviu - piept de porc, fileu de gaina, legume în sos „Balsamic” condimentat cu sos de soia, cascaval, se serveste cu legume si sos „PASSEPARTOUT”
Biftec „Savaren” - carne de porc acoperita de o coaja moale crocanta, cascaval, ciuperci si sos rosu cu Thyme
Costita passepartout
320g
costita, Gorgonzola, rozmarin
Muschi de porc în sos balsamic
150g
muschi de porc, sos balsamic
Fileu de porc în stil unguresc
300g
fileu de porc, bacon, rosii, nucsoara
Pachet boat
200g
carne de porc, ciuperci, cascaval
Vezuviu
440g
piept de porc, fileu de gaina, legume in sos "Balsamic" condimentat cu sos de soie
Biftec in sos picant
250g
Triunghiul dorintelor
520g
asorti din carne de porc, vita, pasare, legume
Biftec "savaren"
320g
carne de porc acoperita de o coarja fina de cascaval
Fileu de porc in stil alentjanin
250g
Bucate din carne de peste
Salau cu ciuperci
200g
salau, ciuperci, spanac, sos de soia
Salau în sos de ginger
200g
salau, ginger, vin alb, sos de soia
Evantai din peste
150/60/30g
somon, salau, sos olandez, orez, estragon
Salau în sos de mere si rosii
200g
salau, sos de mere si rosii
Salau în sos de vin
200g
salau, sos de vin alb
Bucate la gratar
Melci de carne de pasare
220g
piept de pasare, caise uscate, ardei gras
Costita în stil occidental
250g
costita de porc, sos de rosii, Tabasco, bere
Costita Worchester
200g
costita, suc de portocala, sos Worchester
Somon la gratar in sos
200g
Salau la gratar
200g
salau, sos de soie, sos balsamic
Frigarui din file de pui
200g