Bar. Restaurant. Hotel.
COMANDA DVS.:
Nimic comandat la moment.
Bucate calde

Bucate din gaina

În toate tarile lumii vor întelege, ce este necesar pentru o persoana, când deschide gura, clantaneste din dinti, clefaie! În asa caz limba este aceias atât în Quebec cât si în Paumatu, atât la Paris cât si la antipozi: ”Sunt flamând! Dati-mi ceva de mâncare!” - (Ned Lend) Jules Verne (1828 – 1905)

Turtle - fileu de gaina în sos de soia cu ciuperci, în pungi din plamâni

Fondu în stil Burgund - ficat de curcan, cascaval, legume proaspete, pâine alba, se serveste cu sosuri

Fileu avocado
130/30g
fileu de gaina, sos de avocado
47 lei
buc.
Fileu în sos balsamic
115/30g
fileu de gaina, sos balsamic
43 lei
buc.
Fileu dijon
130g
fileu de gaina, sos de mustar Dijon
47 lei
buc.
Fileu de gaina
125/50g
umplut cu pasta Riccotta
45 lei
buc.
Fileu picant
115/50g
fileu de gaina, caise uscate, vin alb, sos de hrean
49 lei
buc.
Pulpe în sos ginger
200g
39 lei
buc.
Pulpe cu migdale
200g
pulpe în pane de migdale
38 lei
buc.
Aripioare cu sos picant
230/50g
aripioare, sos de cascaval, si masline, ceapa picanta
44 lei
buc.

Bucate din carne de vitel

Biftec cu sos Gorgonzola
110/30g
biftec, sos Gorgonzola
59 lei
buc.
Biftec cu sparanghel
110/30g
biftec, sos de soia, sparanghel, julien din legume
60 lei
buc.
Biftec cu ficat de gaina
130/40g
biftec umplut cu ficat de gaina
62 lei
buc.
Biftec fript
110/30g
biftec
62 lei
buc.
Cordon blue
200g
biftec, bacon, cascaval, cartofi
54 lei
buc.

Bucate din carne de miel

Miel in sos de vin
100g
36 lei
buc.

Bucate din carne de porc

Felul de mâncare delicioasa prezentata de noi a fost creata în onoarea lui Jean-Antelm Brillat-Savaren.

Jean-Antelm Brillat-Savaren, este foarte des citat în literatura culinara din secolul 20, este în deosebi remarcabil faptul, daca ne reamintim, ca renumitul francez, în realitate nu era expert în arta culinara, el era judecator, si de asemenea autorul multor carti, printre care doar numai o carte a fost dedicata artei culinare, care nu contine nici o reteta.

Vezuviu - piept de porc, fileu de gaina, legume în sos „Balsamic” condimentat cu sos de soia, cascaval, se serveste cu legume si sos „PASSEPARTOUT”
Biftec „Savaren” - carne de porc acoperita de o coaja moale crocanta, cascaval, ciuperci si sos rosu cu Thyme

Costita passepartout
320g
costita, Gorgonzola, rozmarin
65 lei
buc.
Muschi de porc în sos balsamic
150g
muschi de porc, sos balsamic
54 lei
buc.
Fileu de porc în stil unguresc
300g
fileu de porc, bacon, rosii, nucsoara
58 lei
buc.
Pachet boat
200g
carne de porc, ciuperci, cascaval
50 lei
buc.
Vezuviu
440g
piept de porc, fileu de gaina, legume in sos "Balsamic" condimentat cu sos de soie
99 lei
buc.
Biftec in sos picant
250g
59 lei
buc.
Triunghiul dorintelor
520g
asorti din carne de porc, vita, pasare, legume
99 lei
buc.
Biftec "savaren"
320g
carne de porc acoperita de o coarja fina de cascaval
75 lei
buc.
Fileu de porc in stil alentjanin
250g
63 lei
buc.

Bucate din carne de peste

Salau cu ciuperci
200g
salau, ciuperci, spanac, sos de soia
69 lei
buc.
Salau în sos de ginger
200g
salau, ginger, vin alb, sos de soia
69 lei
buc.
Evantai din peste
150/60/30g
somon, salau, sos olandez, orez, estragon
115 lei
buc.
Salau în sos de mere si rosii
200g
salau, sos de mere si rosii
69 lei
buc.
Salau în sos de vin
200g
salau, sos de vin alb
69 lei
buc.

Bucate la gratar

Melci de carne de pasare
220g
piept de pasare, caise uscate, ardei gras
39 lei
buc.
Costita în stil occidental
250g
costita de porc, sos de rosii, Tabasco, bere
62 lei
buc.
Costita Worchester
200g
costita, suc de portocala, sos Worchester
57 lei
buc.
Somon la gratar in sos
200g
120 lei
buc.
Salau la gratar
200g
salau, sos de soie, sos balsamic
69 lei
buc.
Frigarui din file de pui
200g
60 lei
buc.
Frigarui de vita
200g
60 lei
buc.
Frigarui de porc
200g
55 lei
buc.
MENU:
Gustări
Ciorbe şi supe
Bucate calde
Garnituri
Deserturi
Băuturi răcoritoare
Băuturi fierbinţi
Băuturi alcoolice
Bere şi snack-uri
Vinuri
Cocktailuri
Tutun
CONTACTE:
mun. Chişinău,
str. Kogâlniceanu 62
+ 373 (22) 27-94-82
+ 373 68 300 825
+ 373 68 300 805
toate contacturi
© 2017. "Passepartout". Bar. Restaurant. Hotel. Toate drepturile sunt rezervate.