Bar. Restaurant. Hotel.
COMANDA DVS.:
Nimic comandat la moment.
Tradiţii

Vizitatorii restaurantului-pub "Passepartout” vor fi întotdeauna surprinsi de ceva nou si interesant. Una din traditiile localului este prezentarea saptamânala a cocktailulor noi, iar daca Dvs. ati decis sa petreceti aici ziua Dvs. de nastere, lucratorii restaurantului va vor pregati un mic cadou.

De asemenea, în pub au loc ceremonii chineze traditionale de ceai. Cu totul ca oameni au început sa consume ceai mai mult de 4 milenii în urma, acest produs nu si-a schimbat calitatile: el da putere si energie, învioreaza si vindeca. Chelnerii va vor ajuta la alegerea sortului de ceai, va vor povesti despre el si va vor explica cum anume trebuie de baut sortul ales, deoarece ceaiul chinez este o bautura deosebita. Spre exemplu, ceaiul verde îsi schimba calitatile si culoarea pe parcursul a 7-9 infuzii.

Admiratorii orientului pot fuma narghilea într-o satra speciala, oferindu-li-se un sortiment larg de tutunuri. Aceasta este doar o lista incompleta a lucrurilor, care pot sa va astepte în restaurantul-pub "Passepartout”, deoarece aici întotdeauna se petrece ceva neobisnuit.

MENU:
Gustări
Ciorbe şi supe
Bucate calde
Garnituri
Deserturi
Băuturi răcoritoare
Băuturi fierbinţi
Băuturi alcoolice
Bere şi snack-uri
Vinuri
Cocktailuri
Tutun
CONTACTE:
mun. Chişinău,
str. Kogâlniceanu 62
+ 373 (22) 27-94-82
+ 373 68 300 825
+ 373 68 300 805
toate contacturi
© 2024. "Passepartout". Bar. Restaurant. Hotel. Toate drepturile sunt rezervate.