PLASA
INTRARE PE SAIT
IN PLASA 0
SUMA Totala 0.00 lei
EMAIL:
PAROLA


Istoria Companiei

Acasă » Despre noi » Istoria Companiei

Istoria companiei HARUZ-GRUP SRL începe din aprilie 2002, când doi fraţi - bancher şi specialist in domeniul softului contabil
- au hotărât să fondeze o întreprindere familială. Mai tîrziu li s-a alăturat tatăl lor. Totul a început prin multiple încercări de a se regăsi în diferite sfere ale businessului.

La început a fost departamentul de executare a lucrărilor de reparaţie a apartamentelor. Mai târziu - asamblarea mobilei. După aceea – agenţia de publicitate HARUZ-IMAGINE, care a activat aproape 2 ani, transformându-se mai apoi într-o companie independentă – IMAGO SRL.

În 2002, compania a făcut prima achiziţie – o construcţie nefinisată pe adresa str. Kogălinceanu 62. După efectuarea schimbărilor în proiect şi executarea lucrărilor de construcţie respective, această clădire s-a transformat în unul din cele mai vestite localuri din Chişinău – Restaurantul-Hotel PASSEPARTOUT.

În 2005, compania HARUZ-GRUP SRL a făcut a doua achiziţie importantă - complexul de producere şi depozitare din zona industrială Vatra. Acesta reprezenta o serie de încăperi semidistruse, fără acoperiş şi porţi şi un teren fără gard. Pe parcursul unui an, acest obiect s-a transformat intr-un complex de 2000 m.p., dotat cu linie de cale ferată, gaz, apă, canalizare etc. Mai târziu, a fost realizată o secţie de ambalare a produselor friabile şi un frigider pentru 20 t.

În 2006, a fost formată direcţia HARUZ-COMERŢ, responsabilă de producerea, importul şi distribuţia produselor alimentare in Republica Moldova sub următoarele  mărci comerciale: CIUMAK (Ukraina), Burioska (Rusia), ELITE (Izrail), Fani (Ukraina), BIOLA (Ukraina).

În 2008, compania HARUZ-GRUP SRL a făcut a treia achiziţie importantă – un teren de 600 m.p., aproape de  centrul oraşului, cu o casă bătrânească semidistrusă. La momentul de faţă, se efectuează  lucrări de construcţie a unui complex comercial, care va gazdui şi oficiul de bază al companiei noastre.

Astfel, pe parcursul ultimilor ani, compania şi-a afirmat poziţia sa de сonstructor şi creator.